Bezoekers - Digital

Kom meer te weten over Digital Construction Brussels

De 4de editie van de vakbeurs Digital Construction zal plaatsvinden tijdens de 3 vakbeurzen van de Confederatie Bouw.

De eerste beurs zal plaatsvinden op Install Day op 19 november 2021.

De tweede beurs zal doorgaan tijdens en op het beursterrein van Dag van de Afwerking op 23 november 2021.
Ze zal zich focussen op de gespecialiseerde bedrijven die deel uitmaken van de Afwerking in de bouw.

Er zullen eveneens demo’s doorgaan die onze partner het WTCB zal verzorgen.

Dag van de Afwerking en Digital gaan daardoor hand in hand omdat digitalisering ontegensprekelijk de toekomst is.

Mis daarom deze beurs zeker niet!

In het kader van Corona zullen we er alles aan doen om de veiligheid, gezondheid en welzijn van bezoekers, exposanten en medewerkers te garanderen.

PARTNERS

WTCB | stand 13-14-18

Het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf is een Belgische particuliere onderzoeksinstelling die in 1960 werd opgericht op initiatief van de beroepsorganisatie en heeft tot doel het toegepast onderzoek in de industrie te bevorderen, om aldus het concurrentievermogen te verhogen.  

www.wtcb.be

Confederatie Bouw Afwerking | stand 34

De Confederatie Bouw is een overkoepelende instantie voor verschillende beroepsfederaties binnen de afwerkingssector. Wij ondersteunen onze leden uit de afwerkingssector met informatie, evenementen, infosessies, opleidingen en nog veel meer. Ook verdedigen we de belangen van de afwerkingssector.

http://www.confederatiebouw.be/afwerking

Confederatie Bouw Natuursteen | stand 00

De Belgische Federatie van Aannemers van Natuursteenbewerking
Haar doelstelling bestaat in het vertegenwoordigen van haar leden en het opzetten van activiteiten en diensten die hun belangen ten goede moeten komen. Zij heeft ook tot taak initiatieven te steunen op gebied van beroepsopleiding en beroepspromotie.

www.confederatiebouw.be/steenhouwers/nl-be/home.aspx

SPONSORS

WTCB | stand 13-14-18

Het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf is een Belgische particuliere onderzoeksinstelling die in 1960 werd opgericht op initiatief van de beroepsorganisatie en heeft tot doel het toegepast onderzoek in de industrie te bevorderen, om aldus het concurrentievermogen te verhogen.

www.wtcb.be

Firmanaam | stand 01

Firmanaam | stand 01

EXPOSANTEN

Meer info over de standen

Bouwsoft | stand 4&5

Use It Group werkt reeds 20 jaar op het scherp van de snee om pionier te zijn op vlak van administratieve software voor de bouw-, tuin- en groensector. Dit respectievelijk met Bouwsoft en Groensoft. Contacten, offertes, facturen, betalingsopvolging, nacalculatie,… worden allemaal centraal beheert. Onze all-in-one tool zorgt ervoor dat je tijd bespaart en meer inzicht krijgt in jouw bedrijf.
In 2014 werd, met Archisoft, ook aan de eisen van architecten en architectenkantoren voldaan.

www.useitgroup.com/nl/bouwsoft.be

Geodynamics | stand 12

GeoDynamics biedt IT-oplossingen aan voor mobiele toepassingen, in het bijzonder in het segment van track and trace, tijd- en activiteitenregistratie.

Met onze innovatieve software kunnen bedrijven uit de bouw-, service-, en installatiesector perfect papieren werkbonnen overboord gooien of hun voertuigen en mobiele ploegen in realtime opvolgen.

www.apps.geodynamics.be/track-and-trace

Hit-Office | stand 20

Ficos is ICT specialist voor de bouwsector
Hit-Office is een softwareoplossing voor het beheer van uw offertes, bouwplaatsen, inkoop, planning, boekhouding, personeel, dienst-na-verkoop en machinepark
Hit-Mobile is een mobile app die gekoppeld is aan Hit-Office, ze geeft u toegang tot uw gegevens vanop uw smartphone of tablet
Hit-Tracking is een track&trace oplossing die op zichzelf of geïntegreerd met Hit-Office kan gebruikt worden.
Hit-Market is een platform voor online prijsaanvragen. Hierdoor kunt u het inkoopproces met uw leveranciers en onderaannemers verbeteren.
Check-in-at-Work is een oplossing voor aanwezigheidsregistratie
Meer informatie over onze oplossingen vindt u via www.hit-office.com, www.hit-mobile.com, www.hit-tracking.com et www.hit-market.be

www.hit-office.com

testest

Kresoft | stand 20

software voor de bouwsector. We zijn gespecialiseerd in ERP-programma’s voor het projectbeheer voor aannemers, knip- en buigcentrales en prefab betonbedrijven.
Onze gebruiksvriendelijke software helpt u bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen (commercieel, prijscalculatie, planning, productie, urenregistratie, nacalculatie, inkoopbeheer, voorraadbeheer, …). Waar nodig bouwen we rond onze standaard-modules het nodige maatwerk om te voldoen aan specifieke eisen.

www.kresoft.be

 

www.kresoft.be

Ram | stand 06

Automatisatie fleetmanagement, checkinatwork, mobiliteitsvergoeding en materieelbeheer
RAM Mobile Data is een softwarebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring met specialisatie in geolokalisatie en kilometer- en tijdregistratie in met name de bouw. RAM Mobile Data heeft sindsdien een voortrekkersrol en is marktleider in dit domein. Ter ondersteuning van de bedrijfsprocessen van de klant, levert RAM Mobile Data voertuig-, persoons- en materieelgebonden track & trace systemen. Daarbij staan innovatie, kwaliteit en goede service voorop. Al sinds 2005 werkt RAM Mobile Data nauw samen met de Confederatie Bouw.

www.ram.be

Robaws | stand 14

Robaws is een online tool voor uw administratie met als focus eenvoud, snelheid & mobile. Beschikbare modules: klanten, offerten, projecten, werkbonnen, facturatie, leveranciers, bestellingen, planning (check-in @work, werfmeldingen), materieel, stock, uurregistratie, dashboard, bestand & email integratie. Verwacht geen brochures op onze stand, wij tonen graag ons product met live demo's.
http://www.robaws.be/

www.robaws.be

testest

De Renovatie Applicatie | stand 13

Eenvoudig en snel inventariseren, registreren en rapporteren

https://www.renovatieapplicatie.nl/

STRIKTLY BUSINESS SOFTWARE | stand 25

Striktly Business Software is sinds 2008 het CRM/ERP pakket voor de bouw- en installatiesector. Met de meer dan 2000 gebruikers is Striktly voor elke ondernemer de dagelijkse oplossing met features zoals facturatie, projectopvolging, digitale werkbonnen, tijdsregistratie en dit volledig in de online cloud!
Verder is Striktly volledig gemoduleerd, zijn er handige integraties met groothandels, worden er maandelijkse gratis webinars gegeven en bespaart men steeds te allen tijde op werkuren en manuele handelingen!

. | stand 00