Belgian Stone & Landscaping day

Bereid u voor op uw deelname als exposant op de Belgian Stone & Landscaping day

Voor de eerste maal organiseert de cluster complementaire bedrijven (Embuild) zijn Belgian Stone en Landscaping Day. Dit is de opvolger van Belgian Stone Day dat door zijn succes aan de basis lag voor het nieuwe event.

We wensen de bezoeker een echt belevingsmoment te bezorgen waarin hij de mogelijke toepassingen kan terug vinden voor zijn projecten. Dankzij de zeer nauwe samenwerking met de standhouders kunnen opdrachtgevers, tuinarchitecten, tegelzetters, natuursteen bewerkers, aannemers en vele andere doelgroepen op dit event de nodige inspiratie en juiste informatie terug vinden die zij nodig hebben.

Het is een zeer uniek concept dat u niet mag missen! Schrijf u hier in om deze beurs te bezoeken.

DEMO ZONE

Tijdens Belgium Stone and Landscaping day, op 18 Oktober 2022, zal EMBUILD FEDECOM Academy samen met zijn exclusieve partner BITA enkel demonstraties voorzien in HAL 3 op Brussel kart.

Hierbij worden verschillende toepassingen, van onze partners gedemonstreerd gedurende het hele event . Er gaan verschillende innovatieve, duurzame, toepassingen getoond worden voor de tegelzetter, natuursteen bewerker en groen aanlegger.

Ook zal een pallet van winteropleidingen worden aangeboden voor de natuursteen bewerker, tegelzetter en groen aanlegger.

U altijd terecht bij onze partners om verdere toelichtingen te bekomen van de toepassingen.

Exposanten

Embuild is organisator van Dag Van De Afwerking, maar in Hall C komt u in een totaal andere wereld terecht, deze van Belgian Stone & Landscaping Day! Een niet te missen beurs binnen een beurs. Hieronder kan je daarvan alvast enkele exposanten vinden.

.

De referentiefabrikant voor bekleding in “beton cire”, Tadelakt, Granito/Terrazzo en vochtwerende behandelingen voor bouw, renovatie en decoratie.

Coeck is een familiale producent en distributeur van bouwmaterialen. 

De roots van de firma liggen in betonproductie, dit blijft ook een zeer belangrijke pijler. Inmiddels wordt daarnaast echter een bijzonder ruim assortiment geproduceerd en gedistribueerd voor ruwbouw, bestrating, tuin & afwerking.

Ebema_Stone&Style verdeelt het grootste aanbod aan prefab betonproducten voor tuin, terras en inrit via een uitgebreid netwerk van erkend plaatsers en verdelers.

Van klinker en Megategel over trappen, boordstenen, palissades, Eco Solutions, muurelementen, Eurodal vloerplaten, … tot en met Smooth Objects. Combineer verschillende producten in dezelfde kleur voor het perfecte totaalplaatje. Beton met klasse, voor een tuingevoel dat blijft.  

Grubau is Belgisch marktleider in gereedschappen voor steenbewerking. 

Daarvoor beschikt Grubau over de meest kwalitatieve en innovatieve tools uit de sector. Als een echte partner denken we mee over passende oplossingen en dragen we bij tot de groei van onze klanten. Dát is onze dagelijkse missie.

Welcome to HB-Classics! Ontdek ons groot assortiment aan trendy tegels. Zowel interieur als exterieur, bij ons vind je voor elk wat wils.

Marlux maakt al meer dan 100 jaar van een tuin een thuis

Wie kiest voor Marlux, kiest voor meer dan 100 jaar ervaring. Sinds 1907 zijn we uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers in terrastegels, sierbestrating en tuinafwerking.

Een mooi verhaal, waar we ook vandaag aan blijven verder schrijven. Samen met Stradus, onze openbare tak van betonproducten, maakt Marlux deel uit van de CRH.

CRH is een beursgenoteerde en globale marktleider in de industrie van bouwmaterialen.

Bij Marshalls vind je alle bestratingsmaterialen, tegels en toebehoren voor terras, oprit en zwembad. 

Ons aanbod is ruim en gevarieerd: van bestratingsmaterialen voor opritten, diverse terrastegels en accessoires als siergrind, palissades, boordstenen, zwembadboorden en stapelstenen. Met onze innovatieve producten creëer je in een handomdraai een uniek en persoonlijk project. Hoe gevarieerd ons aanbod ook is, als je kiest voor Marshalls kan je rekenen op twee zekerheden: kwaliteit en duurzaamheid.

.

Vandix, dé partner voor tuinprofessionals

Breng een bezoekje aan de 1.500 m2 grote outdoor showroom van Vandix en krijg advies bij een vernieuwend gamma bestratings- en tuinmaterialen. Reken op de hoogste kwaliteit tegen de beste prijs, voor elk project. Leveren op de werf? Geen probleem.