Dag van de afwerking

Belgian Stone & Landscaping day

Bereid u voor op uw deelname als exposant op de Belgian Stone & Landscaping day

Belgian Stone and Landscaping Day, dat zal doorgaan op 17 oktober in Brussels Kart, is een initiatief van Embuild Plus, de beroepsvereniging van de complementaire beroepen uit de bouw, waaronder de natuursteenbewerkers, tegelzetters en tuinaannemers.

Op deze eendaagse vakbeurs krijgen alle fabrikanten die materialen en diensten leveren voor de sector van landscaping en natuursteenbewerking de kans om hun product in de kijker te plaatsen. Verwacht geen klassieke beurs, maar wel een echte belevingsbeurs, waar de bezoekers de producten zelf kunnen uittesten en met eigen ogen zien en ervaren hoe alles werkt.

Belgian Stone and Landscaping Day bestaat uit twee gedeelten. Enerzijds een klassiek beursgedeelte, waar de fabrikanten en bezoekers kunnen netwerken in een aangename setting met een hapje en drankje.

DEMO ZONE

Het andere gedeelte is de demonstratiezone, waar de aanemers de mouwen kunnen opstropen om zelf aan de slag te gaan met de gedemonstreerde materialen en waar de fabrikanten kunnen tonen tot wat hun zagen en CNS-machines in staat zijn. Van ambachtelijke natuursteenbewerking met hamer en beitel, tot volautomatische computergestuurde machines.

Exposanten

Embuild is organisator van Dag Van De Afwerking, maar in Hall C komt u in een totaal andere wereld terecht, deze van Belgian Stone & Landscaping Day! Een niet te missen beurs binnen een beurs. Hieronder kan je daarvan alvast enkele exposanten vinden.

De referentiefabrikant voor bekleding in “beton cire”, Tadelakt, Granito/Terrazzo en vochtwerende behandelingen voor bouw, renovatie en decoratie.

Coeck is een familiale producent en distributeur van bouwmaterialen. 

De roots van de firma liggen in betonproductie, dit blijft ook een zeer belangrijke pijler. Inmiddels wordt daarnaast echter een bijzonder ruim assortiment geproduceerd en gedistribueerd voor ruwbouw, bestrating, tuin & afwerking.

Ebema_Stone&Style verdeelt het grootste aanbod aan prefab betonproducten voor tuin, terras en inrit via een uitgebreid netwerk van erkend plaatsers en verdelers.

Van klinker en Megategel over trappen, boordstenen, palissades, Eco Solutions, muurelementen, Eurodal vloerplaten, … tot en met Smooth Objects. Combineer verschillende producten in dezelfde kleur voor het perfecte totaalplaatje. Beton met klasse, voor een tuingevoel dat blijft.  

Welcome to HB-Classics! Ontdek ons groot assortiment aan trendy tegels. Zowel interieur als exterieur, bij ons vind je voor elk wat wils.

.